Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Se våre to Sekiro: Shadows Die Twice-videoer og delta i konkurransen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Sekiro: Shadows Die Twice kom ut på fredag og har tatt verden med storm. Vi ga spillet en velfortjent 9-er i anmeldelsen vår, og ikke nok med det så har vi også sparket igang en konkurranse hvor du får muligheten til å vinne en ganske fet PlayStation 4 Pro-konsoll som er bekledd med treplater, så den er meget dekorativ.

For å delta må du gå inn på vår Sekiro-side og laste opp et bilde hvor du viser oss hvordan du har forberedt deg på å kanalisere og eliminere den vreden som flyter igjennom deg når du blir drept gang på gang i spillet.

Vi vil gjerne hjelpe deg litt med å komme i gang, så derfor har vi både filmet en liten teaser hvor du kan se boken som bærer navnet "Embrace the Rage", som vi setter de beste bildene inn i. Utover det er det en video under hvor vi forklarer deg alt du trenger å vite om Sekiro: Shadows Die Twice.

HQ
HQ
Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.Loading next content