Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves får en Deluxe Edition

De som allerede eier spillet kan få det til en redusert pris, og det er også en ny Game Pass-utgave av tittelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har lyst til å starte en karriere som digital sjøhund i Rares umåtelig populære Sea of Thieves har vi noen gode nyheter til deg. For å feire spillets femårsjubileum har en ny Deluxe Edition blitt annonsert for £35.99 / €39.99. En oppgradering er også tilgjengelig for de av oss som allerede eier grunnspillet for £8.99 / €9.99.

"Deluxe Edition av Sea of Thieves inneholder brennende Black Phoenix Figurehead and Sails, de klassiske Crab Dab- og Deck Hide-emotene og 550 Ancient Coins å bruke i Pirate Emporium."

En ny vanlig (og Game Pass) versjon er også lagt til kalt Sea of Thieves 2023 Edition. Dette er det nye standardspillet og kommer med:

"Feir fem år siden Sea of Thieves' lansering med denne spesialutgaven av spillet som inkluderer en kopi av Sea of Thieves selv med alt permanent innhold lagt til siden lanseringen, pluss en 10.000 gullbonus og et utvalg av Hunter-kosmetikk. Hunter Cutlass, pistol, kompass, hatt, jakke og seil vil sikre at du gjør en formidabel figur når du setter seil for eventyr!</em>

Sjekk ut en rask presentasjon av Deluxe Edition nedenfor.

HQ
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?Loading next content