Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves får en Halo-crossover med ny kosmetikk

Kle piraten din som den største spartanske krigeren gjennom tidene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du også lei av elendige pirater som dukker opp for å stjele dine ærlig (vel...) innsamlede skattekister i Sea of Thieves? Hva med å ha Master Chief som din beskytter i disse situasjonene? Bevæpnet med en Needler Rifle og trofaste Cortana ved sin side?

Nå kan du nesten det, takket være en krysning mellom Sea of Thieves og Halo. Det er noen virkelig smarte kosmetiske dingser du kan få, og løsningen med Cortana er ganske smart, og vi liker også Halo-positurene som er tilgjengelige.

Sjekk ut hvordan alt dette ser ut og gå til Pirate Emporium for å skaffe dem.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content