Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves får et nytt støttestudio

Den Liverpool-baserte utvikleren Lucid Games har bekreftet at de vil bli med i Sea of Thieves-utviklingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at Rare gjør seg klar til å bevege seg bort fra Sea of Thieves til en viss grad, muligens for å fokusere mer på utviklingen av Everwild, som ble annonsert i 2019. Heldigvis betyr ikke dette nødvendigvis at vi får mindre innhold til piratsimulatoren i fremtiden.

Utvikleren har nå bekreftet at de vil slå seg sammen med det Liverpool-baserte studioet Lucid Games (Destruction Allstars) i utviklingen av spillet, og sistnevnte tvitrer:

"Vi er glade for å kunngjøre at vi jobber med @RareLtd på @SeaOfThieves! Det har vært utrolig å støtte dem på deres spennende pirateventyr og vi kan ikke vente med å se hvor denne legendariske reisen vil ta oss!

Nøyaktig hvor mange Rare-ansatte som fortsatt vil være involvert i Sea of Thieves er foreløpig ukjent, men en kvalifisert gjetning er at det for det meste vil være på konsultasjonsbasis, da det høres usannsynlig ut at de ville kunngjøre et samarbeid som dette hvis det bare handlet om en håndfull mennesker. Forhåpentligvis får vi mer informasjon om dette ganske snart.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content