Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves får mange nye ting i dag

Merchant Alliance har fått et nytt hjem.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du, som undertegnede, elsker å være en pirat og seile Rares digitale hav nå og da på jakt etter tyvegods og berømmelse (og mye ugagn) har jeg gode nyheter. Sea of Thieves får en oppdatering i dag med flere nye funksjoner.

Den største attraksjonen er New Golden Sands Outpost som har blitt betydelig oppdatert med blant annet et område for Merchant Alliance, en stor statue og mye mer. Det er også nye kosmetiske tillegg, både de som koster penger (som det fancy Sawbones-settet) og andre som er gratis.

Sjekk ut videoen nedenfor for å se nærmere på hva som blir lagt til.

HQ
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content