Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves feirer femårsjubileum med en dokumentar

Rare avslører noe av det som skjedde bak kulissene da de laget sjørøverspillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En helaftens dokumentar om Sea of Thieves kalt Voyage of a Lifetime har premiere 20. mars for å feire spillets femårsjubileum. Dokumentaren vil gi et "ærlig og grundig" blikk på spillets reise fra begynnelsen til i dag.

Vi blir også lovet "tidligere usette opptak og en ærlig titt på oppturer og nedturer i Sea of Thieves' utvikling og utgivelse" mens vi følger Rare bak kulissene.

Sjekk ut traileren for dokumentaren nedenfor. Det ser ut som en fin måte å feire det som trolig har blitt Rares mest suksessfulle tittel gjennom tidene.

HQ
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content