Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves har en Gold & Glory-helg denne helgen

Et perfekt tidspunkt å bli en piratlegende.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette har vært en veldig god uke for fans av Sea of Thieves med mange daglige boosts for raskt å bygge opp sitt omdømme og tjene gull. Men det beste er ennå ikke kommet da en Gold & Glory helg venter oss nå i helgen.

Dette starter 25. februar kl 01:00 og varer til 28. februar 00:59, hvor "alle gull- og omdømmebelønninger dobles, med bonuser til Renown og Allegiance også". I utgangspunktet en flott mulighet til å endelig bli en piratlegende og kjøpe det virkelig kule skipet og antrekket du har siklet etter i ganske lang tid.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content