Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves: Season 8 starter neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rare kunngjør at den åttende sesongen av Sea of Thieves offisielt starter 22. november, og utvikleren sier også at de vil fortelle alt om hva de har planlagt senere denne uken i en dedikert stream.

På Twitter står det at streamen starter fredag 18. november kl. 17, der vi blant annet skal få se Season Eight Content Update samt beslutningene fellesskapet tok i det pågående eventyret, Return of the Damned.

Ellers er det ikke så mye som er avslørt om sesongen ennå, men det er ingen tvil om at den vil bringe en rekke nye kosmetiske gjenstander samt flere muligheter til å utforske den store åpne verden med nye ting å gjøre.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content