Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island får en lanseringstrailer

Utvidelsen lanseres offisielt i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra og med i dag er det endelig mulig å besøke den fantastiske verdenen Monkey Island slik vi aldri har sett den før, ettersom gratisutvidelsen The Legend of Monkey Island for Sea of Thieves nå er lansert.

Det er laget mer som et klassisk pek-og-klikk-eventyr enn det vanlige Sea of Thieves -spillet, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for menneskelige pirater som stjeler byttet ditt denne gangen. Men det betyr ikke at du er trygg, for LeChuck selv kommer til å gjøre livet surt for alle.

Se lanseringstraileren nedenfor.

HQ
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content