Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Second Extinction

Second Extinction er dinosaurenes svar på Left 4 Dead

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi får ikke så mange muligheter til å skyte dinosaurer med automatvåpen i disse dager, så gjengen i System Reaction har kanskje et ess i ermet.

Svenskene har offentliggjort et spill kalt Second Extinction, og når poenget er å plaffe ned alt som kan krype og gå av dinosaurer må det være lov å si at navnet passer. Enkelt sagt er det Left 4 Dead med dinosaurer, for her kan du slå deg sammen med to venner og velge blant fire (flere etter lansering) klasser før turen går til ulike deler av verden for å overleve massive bølger av det som ikke akkurat er planteetere. Etter hvert vil du så kunne oppgradere og kjøpe nye våpen slik at du er klar for nye utfordringer.

At studioet er en del av Just Cause-skapernes Avalanche Studios Group er ikke vanskelig å se heller når APEX-motoren i kjent stil vil la oss gå berserk med både kuler, eksplosjoner og kroppsdeler som flyr til alle kanter i dette tilfellet.

HQ
Second Extinction
Second ExtinctionSecond Extinction

Relaterte teksterLoading next content