Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Secret of Mana: Remake

Secret of Mana: Remake-gameplay vist frem

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I august offentliggjorde Square Enix den hyggelige nyheten av de jobber med Secret of Mana: Remake, og ga oss i samme slengen en filmatisk trailer som viste noen av forbedringene den nye utgaven vil by på. Slike trailere er ofte ikke representativt for hvordan spillet virkelig ser ut, men nå har vi fått et gameplayklipp som viser akkurat hva ståa er for øyeblikket.

Spillet ble nemlig vist frem på PAX West-messen, og utviklerne bestemte seg like godt for å legge ut en video hvor de forklarer mer om akkurat hva som er forbedret i spillet. Her får vi se mer av hvordan den nye presentasjonen ser ut i bevegelse, noen av stemmene, kampsystemet, utforskningen, og mer.

Var det slik du håpet det ville være?

HQ
Secret of Mana: Remake

Relaterte tekster

1
Secret of Mana: RemakeScore

Secret of Mana: Remake

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Det er 25 år siden Secret of Mana første ble lansert, og i den anledning har Square Enix gitt oss en ny versjon av spillet til den nye generasjonen av plattformer!

0
Vi spiller Secret of Mana: Remake

Vi spiller Secret of Mana: Remake

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er 25 år siden Secret of Mana først kom ut til Super NES, men det anses fortsatt for å være et av tidenes beste rollespill. I torsdagens utgave av GR Live satt Sophia...Loading next content