Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Secret of Mana: Remake

Secret of Mana-remake kommer til PC, PS4, og PS Vita

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er vel ikke akkurat tvil om at Secret of Mana er betraktet som et av de beste spillene som kom til Super Nintendo, så det var ikke akkurat overraskende da det viste seg å være en del av SNES Classic Mini også. Nå viser det seg uansett at PC-, PlayStation 4-, og PlayStation Vita-spillere også får kose seg med klassikeren snart.

Square Enix har nemlig avslørt at de jobber med en remake av det klassiske rollespillet. Annonseringstraileren viser at grafikken har fått seg en skikkelig oppgradering, samtidig som studioet forteller at figurene vil få stemmer, at det vil ha ny musikk, mulighet til å spille tresammen, noen nye scener, og "oppgradert gameplay". Hva de mener med sistnevnte vet vi ikke enda, men de har nok av tid til å fortelle mer om det senere. Remaken kommer nemlig ikke før 15. februar.

Noe av det merkeligste med denne annonseringen er selvsagt at den ikke nevner noe om Nintendo Switch. Secret of Mana-samlingen ble jo lansert på Switch i Japan tidligere i år, men foreløpig virker det altså som om Secret of Mana: Remake ikke vil komme til konsollen. Det skal bli interessant å se om dette bare er midlertidig eller permanent. Uansett har PC-, PS4-, og PS Vita-spillere noe å glede seg til neste år. Du kan se litt av hva som venter i traileren og skjermbildene under.

HQ
Secret of Mana: Remake
Secret of Mana: RemakeSecret of Mana: RemakeSecret of Mana: RemakeSecret of Mana: Remake

Relaterte tekster

1
Secret of Mana: RemakeScore

Secret of Mana: Remake

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Det er 25 år siden Secret of Mana første ble lansert, og i den anledning har Square Enix gitt oss en ny versjon av spillet til den nye generasjonen av plattformer!

0
Vi spiller Secret of Mana: Remake

Vi spiller Secret of Mana: Remake

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er 25 år siden Secret of Mana først kom ut til Super NES, men det anses fortsatt for å være et av tidenes beste rollespill. I torsdagens utgave av GR Live satt Sophia...Loading next content