Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice har solgt over 150.000 eksemplarer i Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sekiro: Shadows Die Twice kom forrige uke, og har allerede klatret til topps på salgslistene i blant annet England. Om det kommer til å klare seg mye bedre enn andre FromSoftware-spill vites ikke enda, men det er naturligvis meget populært i Japan, hvor FromSoftware er fra og hvor spillet foregår.

De japanske salgstallene forrige uke har nemlig dukket opp igjennom MediaCreate (via Gematsu), og her kommer det frem at Sekiro befinner seg på toppen, og det har solgt hele 157.548 eksemplarer.

Med tanke på at spillet kom ut på fredag, og salgstallene er fra forrige uke, så er dette imponerende, og det inkluderer som bekjent ikke digitale nedlastinger.

Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.Loading next content