Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice har solgt over fem millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FromSoftware er virkelig dyktige, det må man si. De leverer spillopplevelser som beundres av både anmeldere og spillere, og står nå bak en perlerekke av store suksesser.

Blant disse finner vi deres seneste spill, Sekiro: Shadows Die Twice, for for mange var årets spill i fjor, og som nå får mer innhold. Men det er ikke alt, for Activision har også avslørt at spillet har nådd en ny milepæl.

I samme oppdatering som de avslørte det nye innholdet i, så fremgår det at spillet nå har solgt over fem millioner eksemplarer. Det er 1,2 nye eksemplarer etter de 3,8 millionene som Activision avslørte var solgt i august 2019, omtrent fem måneder etter den originale lanseringen i mars.

Har du spilt det?

Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.Loading next content