Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Seks lag er fortsatt med i kampen om årets Mid-Season Invitational.

Turneringen avsluttes denne helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne helgen markerer finalen i 2023 League of Legends Mid-Season Invitational, en begivenhet som uten tvil er den nest største turneringen i den konkurransedyktige LoL-kalenderen. Turneringen, som i år arrangeres i London, har pågått i flere uker og vil avsluttes om mindre enn syv dager, og med dette er det nå bare seks lag igjen i kampen om $ 50,000-prisen som gis til vinneren.

Når det gjelder hvem disse lagene er, er T1 og JD Gaming de to overlevende fra vinnerens brakett, med disse to satt til å konkurrere om den første av to plasser i den store finalen. Taperen vil gå til eliminasjonsbraketten, hvor de vil vente på vinneren av eliminasjonsbrakett-semifinalen, som vil være mellom vinneren av Bilibili Gaming og G2 Esports, og vinneren av Gen.G Esports og Cloud9.

Med disse hardtslående kampene som kommer opp, kan du få med deg handlingen på årets MSI akkurat her.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content