Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Seks varme Vita-anbefalinger

PS Vita har allerede en rekke stortitler under beltet, og vi har plukket ut seks spill du bør ta med deg ut i den norske sommeren...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sommerferien er tid for avslapning og uteaktiviter, men uansett om det er på flyet eller hjemme en regnværsdag så finnes det alltid en anledning for å fiske frem det håndholdte formatet. Vi har tatt på oss oppgaven med å lage et knippe artikler hvor vi anbefaler spill du bør sjekke ut i sommervarmen. Dette er mine anbefalinger til PS Vita.

6. Everybody's Golf

Seks varme Vita-anbefalinger

Sommeren er den perfekte årstiden for å spille golf, men dessverre er sporten også ganske avhengig av godt vær for å være underholdende. Om regnværsdagene blir mange og tunge, kan du ta deg en treningsøkt eller to med Everybody's Golf. Spillet er lett tilgjengelig for liten og stor, samtidig som at spillmekanikkene gir deg mer enn nok av realisme og utfordinger å bryne deg på. Her er det bare å finne fram treerjernet og slå løs (men ikke glem å rope Fore, da).

Dette er en annonse:

5. Lego Batman 2: DC Super Heroes

Seks varme Vita-anbefalinger

Om Lego og superhelter er din greie (og dersom filmer som The Amazing Spider-Man og The Dark Knight Rises ikke er nok til å tilfredsstille sulten din etter sistnevnte), må Lego Batman 2: DC Super Heroes være perfekt for deg. Kast deg ut som den kappekledde nattens ridder over Gotham City, og redd byen fra både jokere, pingviner, kattekvinner og andre lumske skurker. Og føler du at Batman ikke er akkurat din helt, kan Superman, Green Lantern eller The Flash komme deg til unnsetning.

4. Rayman Origins

Dette er en annonse:
Seks varme Vita-anbefalinger

Den gamle røveren Rayman var nesten avskrevet da han på ny spilte seg inn i våre hjerter i fjor høst med det supersjarmerende Rayman Origins. Med sin unike visuelle stil og fantastiske plattformelementer er dette et spill som kan engasjere både liten og stor. Har du ikke testet spillet ennå og er på jakt etter et plattformspill som kan konkurrere mot selveste stormester Mario, er dette akkurat hva du trenger denne sommeren.

3. Uncharted: Golden Abyss

Seks varme Vita-anbefalinger

Uncharted: Golden Abyss var et fornøyelig lanseringsspill. Det var også en god innføring i den nye konsollens teknologi. Det føles litt som Uncharted light, men hvem ville forventet noe annet? Et gjensyn med Nathan er alltid hyggelig, og i Golden Abyss er duket for nok et eventyrlig drama i kjent Uncharted-stil. Kult

2. Metal Gear Solid HD Collection

Seks varme Vita-anbefalinger

Har du aldri spilt Metal Gear Solid 2 eller Metal Gear Solid 3, er det på tide å benytte seg av anledningen. Med lanseringen av Metal Gear Solid HD Collection til Vita kan du nå oppleve to av spillhistoriens beste spill der du er. Har du spillet på Playstation 3 kan du i tillegg fortsette eventyret på storskjermen akkurat der du slapp på Vitaen. Snik deg bort fra sommersola med to uforglemmelige snikespill. Du vil ikke angre.

1. Gravity Rush

Seks varme Vita-anbefalinger

Gravity Rush falt for noen uker siden ned som lyn fra klar himmel. Fra å være en forholdsvis ukjent tittel har spillet glidd rett inn som det første store må ha-spillet til Vita. Spill som Kat, en Gravity Shifter med muligheten til å manipulere tyngdekraften. Fly, løp opp-ned og løs oppgaver i den vakre og store byen Hekseville. Med en uimotståelig grafikk og unikt gameplay er spillet en sikker vinner.

Hvilke Playstation Vita-spill vil du anbefale i sommervarmen?

Ta også en titt på Kims anbefalinger til Ipad og Iphone. og Ingars oversikt over de fem heteste 3DS-titlene.Loading next content