Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Sentinels vender tilbake til toppen av Valorant med seier i Masters Madrid.

Laget slo Gen.G og vant den internasjonale turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er bare noen få store internasjonale turneringer i Valorant Champions Tour kalenderen hvert år, noe som gjør hver enkelt til en stor begivenhet. Den første av 2024-sesongen er nå over, og Masters Madrid er i boks etter et par ukers spilling.

Etter at åtte lag fløy til Spania for å konkurrere, er det bare ett som kan og har blitt kåret til vinner, og i år er det Sentinels som er tilbake på fjelltoppen. Laget klarte å overvinne og beseire Gen.G Esports i den store finalen og sikret seg en rekke poeng som er nyttige for å kvalifisere seg til sesongavslutningen, samtidig som de sikret seg en fin belønning på 250 000 dollar for innsatsen.

Det neste som venter VCT, er flere regionale konkurranser for å finne ut hvilke lag som har kvalifisert seg til Shanghai Masters som etter planen skal arrangeres i mai/juni. Det er ingen tvil om at Sentinels vil forsøke å forsvare sin nåværende tittel som Major -mester også på dette arrangementet.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content