Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Ser på Red Dead Redemption som en serie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene har vært merkelig stille rundt en oppfølger til det storslagne Red Dead Redemption den siste tiden, trolig fordi alle er mer opptatt av det kommende Grand Theft Auto V. Da utgiver Take-Two la frem sine siste regnskapstall denne uken ble imidlertid serien trukket frem i lyset:

- Målet vårt er å lage permanente serier. Det er en unik målsetning for bransjen, forklarer Take-Two-sjef Strauss Zelnick.

- Konkurrentene våre har et annet syn. De tenker ofte at en serie har en viss levetid, og når denne er nådd går de over til noe nytt. Derfor må de smi mens jernet er varmt. Vårt syn er stikk motsatt. De beste seriene er de som kan vare evig, utdyper han.

Han fortsetter resonnementet:

- Utenfor spillbransjen finner du noen steder en liknende tankegang, eksempelvis for James Bond-serien. For oss har det vært et mål å vedlikeholde Grand Theft Auto-serien, men også andre serier med potensiale til å bli permanente. Serier som Red Dead, Borderlands, Bioshock eller Civilization for eksempel, avslutter Zelnick.

Så langt er det bare blitt sluppet to spill i Red Dead-serien. Superhitten Red Dead Redemption og den mindre kjente forgjengeren Red Dead Revolver. Er det ikke på tide med et nytt westerneventyr nå?

Red Dead Redemption

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...Loading next content