Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Sesong 3 av ECS starter til helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

ECS har nettopp annonsert at den tredje sesongen skal sparkes igang denne lørdagen, og det skjer med de første kvalifiseringsrundene for europeiske og nord-amerikanske lag.

Den første kvalifiseringen skal finne sted lørdag og søndag, der de to beste lagene går videre til Dev League. Påfølgende helg vil den andre kvalifiseringen skje, og også der vil de to beste lagene gå videre.

I hver kvalifisering er det plass til opptil 1024 lag, så det er potensielt mange som konkurrerer om de fire plassene i Dev League.

Videre kan de melde om at Community Caster Challenge er tilbake, og nye streamere vil få prøve seg ved å streame nettopp Dev League.

HQ
Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Faceit

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...

0
Gade forlater BIG Clan

Gade forlater BIG Clan

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så sent som i forrige uke kunngjorde Big Clan at de hadde forlenget kontrakten til to av Counter-Strike: Global Offensive-spillerne sine, Johannes "tabseN" Wodarz og...

0
Astralis har signert Farlig

Astralis har signert Farlig

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den danske esportorganisasjonen Astralis har annonsert at de har signert et nytt medlem til deres Counter-Strike: Global Offensive-lag. Asger "farlig" Jensen blir med på...Loading next content