Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of Mordor

Shadow of Mordor pleide å være et Batman-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Game Informer rapporterer, på bakgrunn av en YouTube-video fra journalist og videospill-historiker Liam Robertson, at Monolith Productions' Middle-earth: Shadow of Mordor faktisk har en fortid som et AAA Batman-spill.

Monolith ville prøve noe nytt etter å ha laget flere F.E.A.R.-titler, og besluttet seg for å dykke ned i en av Warner Bros' IP'er, etter at de ble oppkjøpt av dem. Deres første valg var Ringenes Herre og de gikk i gang med å utvikle et co-op-spill med tilfeldig genererte dungeons. Spillet ble dog ikke til noe, da det var bekymringer rundt de to hovedkarakterene i spillet.

Derfor gikk Monolith i stedet i gang med et Batman-spill. Planen var å skape en open world-tittel på bakgrunn av Christopher Nolans Dark Knight-trilogi, men teamet hadde bruk for Nolans godkjennelse før det kunne skje. De fikk aldri grønt lys fra ham, hvilket førte Monolith tilbake til tegnebordet, etter en lang pre-produksjonsperiode.

Det avlyste Batman-spillet lot deg kjøre rundt i Gotham City i batmobilen, og kjempe mot fiender med tre forskjellige spillestiler: stealth, direkte kamp, eller ved hjelp av gadgets.

Selv om Batman-spillet ble avlyst, så fant flere av ideene fra den halvannet år lange utviklingen veien til Monoliths neste prosjekt: Shadow of Mordor. Du kan se Liam Robertsons video her.

Middle-earth: Shadow of Mordor
Middle-earth: Shadow of Mordor

Relaterte tekster

1
Se PS4 Pro-traileren for Shadow of Mordor

Se PS4 Pro-traileren for Shadow of Mordor

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne uken lanserte Sony den dobbelt så sterke utgaven av PS4, altså PS4 Pro, og blant de mange spillene som har fått en oppdatering for å utnytte seg av de ekstra...Loading next content