Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3 får en Definitive Edition denne måneden

Den kommer til PC, PS5 og Xbox Series.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flying Wild Hog har kunngjort at Shadow Warrior 3 vil få en Definitive Edition og at den kommer så snart som fjorten dager.

Pressemeldingen avslører at spillet kommer til PS5, Xbox Series og PC, og at det vil inneholde hovedspillet med en rekke nye tillegg og ytelsesforbedringer, samt at de som eier standardutgaven vil få denne oppgraderingen gratis.

Når det gjelder hva noen av disse nye funksjonene er blir vi fortalt at det vil være en New Game Plus, Survival Mode og en Hardcore Mode. En kapittelvelger vil også være tilgjengelig, og det samme vil noen nye våpen-skin for å tilpasse opplevelsen din.

Når man ser på ytelsesoppgraderingene, på PS5- og Xbox Series-konsoller vil spillet nå kunne kjøre med enten 60 bilder per sekund eller 30 bilder per sekund med 4K-grafikk. PS5-spillere vil også få konsollspesifikke funksjoner som haptisk feedback og støtte for kontrollerhøyttalere.

Shadow Warrior 3 Definitive Edition lanseres 16. februar

HQ
Shadow Warrior 3

Relaterte teksterLoading next content