Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 2

Shenmue II-musikken slippes på vinyl

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Noe av det beste med Shenmue-serien er musikken, og for deg som gjerne vil høre den med stil er nå en vinylutgave av Shenmue II-soundtracket på vei. Dette meddeler Data Disc via Twitter, men det er dessverre også den eneste informasjonen vi har hittil, men vi skal få vite mer de i løpet av de kommende månedene.

HQ

Om du samler på spillvinyl vet du sikkert at Data Discs tidligere har gitt ut musikken fra det første Shenmue på vinyl. Vi minner også om at soundtracket finnes på Spotify om du føler for å høre på musikken nå.

Shenmue 2

Relaterte tekster

0
Shenmue IIScore

Shenmue II

ANMELDELSE. Skrevet av Sten Christian Kvindesland

I et land der kampsport er den vanligste hobbyen og respekt er en selvfølge, inntar du rollen som tenåringen Ryo Hazuki.

0
Shenmue II bare på japansk

Shenmue II bare på japansk

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Du blir nødt til å plukke frem leksikon eller ta ett intensivkurs i Japansk, hvis du har planer om å skjønne hva som sies når oppfølgeren til det storslåtte Shenmue dukker opp. Det oversettes nemlig ikke! Eller?

0
Mer bilder fra Shenmue II

Mer bilder fra Shenmue II

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Sega svingte den store kniven mot Dreamcast eiernes sjeler når man erklerte konsollen død. Shenmue II utvikleren AM2 gjør allikevel sitt beste for å lappe sammen hele pakka...Loading next content