Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Shiny Celebi inntar Pokémon Go denne uka

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra og med i dag vil Pokémon Go-spillere kunne møte på og fange en Shiny versjon av Celeby. Shiny Celeby er tilgjengelig som del av en ny research og er kun tilgjengelig i en begrenset periode. Dette skjer i sammenheng med premieren av filmen Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle.

I spillets nye Special Research er det Team Rockets Jessie og James som guider deg. Det onde paret returnerer også til deres Meowth-ballong i en begrenset periode og er utstyrt med nye Shadow Pokémon. Du kan også få tak i nye avatar-ting som er inspirert av Jessie og James' utseende i den kommende filmen.

Flere detaljer om oppdateringen finner du her.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content