Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Shopify Rebellion har gitt ut Precision fra sin Halo Championship Series-liste

Laget fortsetter å forberede seg til 2023-sesongen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som et av de samarbeidende Halo Championship Series-lagene for 2023-sesongen og utover, Shopify Rebellion har nå kunngjort at det gjør en ny endring i vaktlisten. Spesielt vil det være i utgivelsen av "Precision", som vil være på vei andre steder når organisasjonen forbereder seg til 2023-sesongen.

"Som forberedelse til HCS i 2023 kunngjør vi en endring i vaktlisten vår med avgang av Precision fra Halo-teamet vårt. Selv med vår korte tid sammen, etterlot hans bidrag og energi en innvirkning på oss.

Uttalelsen avrunder med å bare si at ytterligere informasjon om Shopify Rebellions vaktliste vil "komme snart."

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content