Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

Shovel Knight inntar Ubisofts For Honor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi elsker kule crossovers og nå har en ny og veldig uventet en blitt annonsert. I en ny trailer avslører nemlig Ubisoft at det nå finnes masser av Shovel Knight-utrustning å anskaffe i deres brutale multiplayer-spill For Honor, samt nye emotes og henrettelser.

Alt dette er tilgjengelig frem til 4. mars, så sørg for å skaffe alt sammen innen da. For Honor ser ut til å ha en lang levetid foran seg enda, da Ubisoft har bestemt seg for å oppgradere spillet til PlayStation 5 og Xbox Series.

Sjekk ut traileren nedenfor.

HQ
For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content