Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Project Astrid

Shroud lager et AAA-overlevelsesspill med åpen verden

Tittelen utvikles av Splash Damage, og ser også Sacriel omtalt i opprettelsesprosessen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spillutvikleren Splash Damage har kunngjort at de slår seg sammen med Mike "Shroud" Grzesiek og Chris "Sacriel" Ball for å lage et overlevelsesspill i en åpen verden.

HQ

Kjent som Project Astrid for øyeblikket, blir vi fortalt at spillet er det "dristige skrittet fremover" for utvikleren, og at denne tittelen gir dem "muligheten til å bygge en ny, original verden, som Brink og Dirty Bomb. Men nå har vi friheten til å gjøre det i en mye mer ambisiøs skala.""Dette prosjektet betyr alt for meg. Chris og jeg har raffinert en visjon for hva som er neste i overlevelsessjangeren, og med Splash Damage setter vi ut for å bygge den. Vi ønsker å bygge det beste overlevelsesspillet noensinne, og med Sacriels hjerne og Splash Damage's lag vet jeg at vi kan klare det, sier Shroud.

Splash Damage har delt at Project Astrid fortsatt er i pre-produksjon, og at vi kan forvente ytterligere informasjon og avsløringer i nær fremtid. Utvikleren har også bekreftet at det fortsatt jobbes hardt med utvikling av Transformers: Reactivate også.

Project Astrid

Relaterte teksterLoading next content