Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Shuhei Yoshida skal få en BAFTA Fellowship for sin fremragende karriere

Dette er den høyeste utmerkelsen gitt av BAFTA, og den tildeles de som har gjort en "utrolig innvirkning" på videospillindustrien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvelgelsesprosessen til BAFTA Awards-kandidatene for 2023 pågår fortsatt, men det er en vinner som allerede har navnet sitt inngravert i gull på det maskeformede trofeet. Vi snakker om PlayStation-legenden og videospillindustripioneren, Shuhei Yoshida.

Den japanske Sony-sjefen er for tiden ansvarlig for PlayStations indie-avdeling. Av denne grunn besøkte han Spania på slutten av fjoråret for å delta på BIG Conference i Bilbao, hvor han også ble hedret med arrangementets første ærespris noensinne. Det samme skjedde for mange år siden på Barcelona Gamelab 2014. Fremfor alt skylder vi ham for å spille en grunnleggende rolle i opprinnelsen til PlayStation. Han var en av selskapets viktigste støttespillere da Ken Kutaragi jobbet med de tidlige fasene av prosjektet, og han måtte kjempe hardt for å få japanske spillstudioer til å tilpasse spillene sine til en ny plattform.

Yoshida-san har fortsatt å drive teknologiske fremskritt på videospill, og et av hans nyeste gode forslag var PS VR2, som ser ut til å ha hatt en flott første mottakelse.

Vi i Gamereactor-redaksjonen er vi begeistret over denne anerkjennelsen, og alt vi kan si er: Gratulerer, Yoshida-san!

Shuhei Yoshida skal få en BAFTA Fellowship for sin fremragende karriere
Vi setter pris på at Shuhei Yoshida alltid har et øyeblikk til å chatte med oss.


Loading next content