Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Siege-turneringen vår fortsetter på dagens livestream

Første- og andredivisjonsfinalene blir avholdt i kveld!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er et godt tidspunkt å være en fan av Rainbow Six: Siege sin glimrende esport-action, for ikke bare har vi Pro League Season 8-finalene å glede oss til i helgen, men vi har også vår egen månedlige turnering hvis første- og andredivisjonsfinaler vil bli avholdt.

Premiene for å vinne førstedivisjonen er 1200 R6 Credits for førsteplass, og 600 for andre, mens vinneren av andredivisjonen vil motta 600 Credits. Det er henholdsvis de danske Egedal eSport som spiller mot LepU i førstedivisjon, og de svenske Aztecs som spiller mot danske UnKnoWn i andre.

Dette er virkelig ikke noe du vil gå glipp av, så stikk innom live-siden vår klokken 18:00 CET (17:00 GMT) og følg med på actionen utfolde seg.
Hvem tenker du å heie på?

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content