Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Beatles: Rock Band

Siste låt i Beatles-spill avslørt

Låtlisten endelig komplett

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Harmonix og Electronic Arts offentliggjorde for en stund siden låtlisten for The Beatles: Rock Band, men det som skulle være en hemmelig sang ble utelatt. Men nå er det nå en gang sånn at hemmeligheter sjelden forblir hemmelige særlig lenge på internett, og når noen som hadde prøvd en tidlig versjon av spillet plapret på Rock Band-forumet, ble låtlisten endelig komplett på nettsider over hele verden.

Sangen er hentet fra Abbey Road-albumet og heter "The End", og sjansen er med ett veldig stor for at det er siste sang i spillet vi snakker om. Vi får se om vi har rett; 9 september nærmer seg med stormskritt.

The Beatles: Rock Band

Relaterte tekster

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato er så gammel at han påstår han har sett The Beatles spille live. Gjett hvem som anmelder Harmonix' nyeste spill?

6
Beatlemania!

Beatlemania!

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

The Beatles: Rock Band ble belønnet med en nier her på siden, og har introdusert The Beatles til en helt ny generasjon. Jon Cato slo av en prat med Josh Randall, creative director i Harmonix.Loading next content