Norsk
Gamereactor
artikler

Sjefen og Player 2s (uendelige) spilleliste 2018

Hvilke spill kommer vi til å spille sammen i år? Hvilke spill kommer vi til å ignorere hverandre for?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Du ser på

Preview 10s
Next 10s
Annonser

En god del av 2018 kommer så klart til å bli brukt til å spille gjennom alle de spillene jeg ikke fikk spilt gjennom i 2017, og prøve å gjøre et innhogg i backloggen. Men det kommer jo ut en del spennende spill i år også som jeg (og Player 2) har himla lyst til å spille. I en perfekt verden hadde det bare kommet ut spill annahvert år så man fikk tid til å komme ajour med alt, men sånn er det jo dessverre ikke. Så hvilke spille som kommer ut i 2018 har fenget interessen min? La oss starte med de helt åpenbare som hører hjemme i en hvilken som helst Spill man gleder seg til-liste med respekt for seg selv.

Sjefen og Player 2s (uendelige) spilleliste 2018

Red Dead Redemption 2


Rockstar/Take-Two Interactive
Slippdato: Forhåpentligvis 2. juni.

Så klart er RDD2 på lista! Hvor lenge har vi ikke ventet på det? Åtte år (i Azkaban)! Det kommer til å bli så kult å ta på seg rollen som Arthur Morgan, bli kjent med Dutch van der Linde og finne ut av hvordan gjengen hans ble til. For ikke å snakke om å ri rundt på den trofaste hesten min, utforske omgivelsene mine, koke bønner og kaffe på bål og sove under stjernene, kanskje rane en stage coach eller to, ha episke skuddvekslinger med folk som ikke liker meg og bli den raskeste skarpskytteren i Vesten! Yee-haw! Dette er et spill jeg og Player 2 kommer til å bytte på å spille, eller som vi rett og slett kjøper til forskjellige konsoller og spiller hver for oss.

Sjefen og Player 2s (uendelige) spilleliste 2018

Far Cry 5


Ubisoft
Slippdato: 27. mars

Ingen liste er komplett uten Far Cry 5! Jeg gleder meg umåtelig til å skape kaos, og herje rundt i Hope County, Montana, og stikke så mange kjepper i hjulene til den lokale kulten og kultpappa Joseph Steed som mulig. Jeg ser himla frem til å vandre rundt i den åpne verdenen, gjøre oppdrag som jeg vil og når jeg vil, skaffe meg en hund som medsammensvoren, plaffe løs på alt og alle, og, så klart, mekke de lekreste matretter av roadkill og oksetestikler! Det beste med det hele? Alt utenom introen kan spilles co-op, så dette blir definitivt et spill jeg og Player 2 kommer til å spille sammen!

Sjefen og Player 2s (uendelige) spilleliste 2018

Anthem


Bioware/EA
Slippdato: 2. kvartal

Jeg er Bioware-fan på min hals, og verken "skuffelsen" Mass Effect: Andromeda (personlig hadde jeg det himla gøy med det spillet, og brukte kanskje en 80-90 timer på det i fjor. Kampsystemet var megagøy, og deler av historien var skikkelig digg,old-school scifi), eller alle kontroversene rundt EA hindrer meg i å glede meg til Anthem. Det ser ut som en fantastisk blanding av Destiny og Titanfall, og jeg klør etter å ta på meg en Javelin-drakt som garantert kommer til å være knallrosa, og herje rundt i en åpen verden, utforske gamle ruiner, denge løs på beist og lovløse rompirater, og prøve å overleve "Shaper Storms" og hva annet spillet måtte kaste mot meg. Skal definitivt spilles sammen med Player 2. Jeg som Colossus og han som Ranger!

Nå er de tre mest åpenlyse spillene unnagjort, og vi kan ta en nærmere titt på hva annet interessant som kommer ut i 2018.

Sjefen og Player 2s (uendelige) spilleliste 2018

We Happy Few


Compulsion Games/Gearbox Publishing
Slippdato:13. april

Player 2 digger virkelig spill hvor noe føles "feil". Starten i Silent Hill, for eksempel, er helt nydelig.

I We Happy Few tar Compulsion Games den følelsen og skrur den opp til 11!
Bli med til en nydelig avkrok av England en gang på 60-tallet, møt alle de glade naboene som er opptatt med å gjøre akkurat det de burde: Å være så lykkelige som overhodet mulig. Og du må være det du også, for du vil ikke være en kjedelig Nedfor-Nilsen vil du? Ta lykke-pillene dine og ikke still spørsmål. For da er jeg redd vi må... Ja ja la oss ikke tenke så mye på det.
Med en creepy atmosfære ser dette ut til å bli en gyselig opplevelse med elementer fra overlevelses-spill som ARK: Survival Evolved og Don't Starve. Han gleder seg (og jeg gruer meg), gledelig mye! Som du sikkert har skjønt er dette et spill Player 2 i hovedsak kommer til å spille, mens jeg sitter ved siden av med ansiktet gjemt bak hendene og en puls som går i 100.

Sjefen og Player 2s (uendelige) spilleliste 2018

Bloodstained: Ritual of the Night


Koji Igarashi/ 505 Games
Slippdato: Mars

Player 2 er en kjempefan av Castlevania og Metroid (jeg er litt mer meh) og har fulgt Bloodstained med haukeblikk. Tilbake i mai 2015 startet Koji Igarashi, mannen bak selve Castlevania-spillene, det som kom til å bli en rekordbrytende Kickstarter. Den startet med et relativt (for et spill) lavt mål for innsamlingen på "bare" 500 000 dollar(noe de knuste på én dag) og endte opp med å samle inn nesten 11 ganger dette!

Siden da har det gått sakte men sikkert fremover. Ekstra belønnings-nivåer, minispill, community-deltagelse, og mange andre funksjoner har etter hvert blitt lagt til, og nå, tre år seinere har vi altså (veldig snart) et fullspekket Metroidvania-spill. Player 2 gleder seg himla mye til å utforske nok et slott i kjent Igarashi-stil når Bloodstain: RotN blir sluppet i mars. Mens han koser seg med det, kommer jeg til å spille:

Sjefen og Player 2s (uendelige) spilleliste 2018

Fe


Zoink Games/EA
Slippdato: 1. kvartal

Fe er et visuelt nydelig spill fra folka som står bak Stick it to the Man, og jeg er overbevist om at det kommer til å bli helt fantastisk, hvert fall ut i fra trailere og skjermbilder å dømme. Jeg gleder meg til å løpe rundt i en drømmeaktig, nordisk-inspirert skog, klatre i trær og opp fjell, og bli venner med dyr som kan hjelpe meg videre på reisen. Jeg gleder meg til utforske denne rare verdenen og oppdage hemmeligheter og nøste opp i mysterier og finne ut av hva spillet egentlig handler om. Jeg ser frem til en opplevelse litt utenom det vanlige.

Sjefen og Player 2s (uendelige) spilleliste 2018

Lake Ridden


Midnight Hub
Slippdato: Våren 2018

Lake Ridden er et historiedrevet mysteriespill fra svenske Midnight Hub, som jeg håper blir 2018 sitt svar på What Remains of Edith Finch, The Vanishing of Ethan Carter eller Oxenfree. Det er spill som satser mye på atmsofære og god historiefortelling, fremfor jump scares og blod og gørr.

Spillet finner sted på sensommeren 1988 i Maine (får med en gang litt Stranger Things-vibber....eeeek), og man spiller som 13-år gamle Marie som leter etter den forsvunne søstra si i et forlatt og mystisk herskapshus. Jeg gleder meg veldig til å utforske dette småskumle herskapshuset, løse gåter, nøste opp i mysterier ved å finne hint og spor i huset og snakke med tidligere beboere. Jeg gleder meg til å bare oppleve den sære atmosfæren, og den spennende historien, og bli kjent med de forskjellige figurene

Sjefen og Player 2s (uendelige) spilleliste 2018

A Way Out


Hazelight/EA
Slippdato: 23. mars

Fy fadderullan, som jeg har sett frem til et nytt spill fra den svenske gærningen Josef Fares. Brothers: A Tale of Two Sons kom susende inn fra sidelinja og blåste sokkene av alle da det kom ut i 2013. Og nå, fem år seinere, kommer studioet hans ut med A Way Out - et spill som er like fjernt fra Brothers: A Tale of Two Sons, som Brothers: A Tale of Two Sons er fra filmene til Fares. Jeg kan nesten ikke vente med å se hva han har funnet på denne gangen! A Way Out er Prison Break for to personer, og jeg gleder meg enormt mye til at jeg og Player 2 skal ta på oss rollene som Vincent og Leo, bryte oss ut av fengsel og dra på rømmen sammen. Og jeg gleder meg himla til å se hva slags narrativ Fares har sydd sammen som krever to perspektiver.

Andre spill som er verdt å glede seg til inkluderer Detroit: Become Human, BioMutant, Spider-Man, Sea of Thieves og Bayonetta 3.Loading next content


Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.