Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Zero Escape: Zero Time Dilemma

Sjekk den første traileren for Zero Time Dilemma

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spillserien Zero Escape har tidligere fått to spill, som begge har blitt godt mottatt av både spillere og anmeldere. Det så imidlertid lenge mørkt ut for det tredje spillet i serien, og fansen var lenge bekymret for at de ikke ville få svar på spørsmålene de satt igjen med etter det andre spillet i serien. Det siste halve året har ting heldigvis snudd, og det har blitt bekreftet at utviklingen av det tredje spillet i serien - Zero Time Dilemma - er i produksjon.

Under gårsdagens seksjon av Game Developers Conference ble den første traileren for spillet presentert. Den kan du selvfølgelig se nedenfor.

Zero Time Dilemma vil bli lansert 28. juni til 3DS og Playstation Vita. Gårsdagens største overraskelse er kanskje at spillet også har blitt annonsert til Steam med lansering 30. juni. Uten at det er bekreftet kan man da håpe på en Steam-lansering av de to første spillene i serien også.

Zero Time Dilemma blir det tredje spillet i Zero Escape-serien, som kort fortalt minner om Danganronpa-serien med escape room-elementer. Serien består tidligere av DS-spillet Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors og 3DS/Vita-spillet Zero Escapce: Virtue's Last Reward. Det er bekreftet av handlingen vil fortsette der Virtue's Last Reward sluttet, samtidig som at spillet også vil forsøke å gjøre det enkelt for nybegynnere å sette ned ned med det tredje spillet i serien.

HQ

Relaterte teksterLoading next content