Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Sjekk ut brettspillet Fallout: Wasteland Warfare

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sist helg dukket det opp et helt nytt brettspill med Fallout-tema laget av veteranene hos Modiphius. Spillet heter Fallout: Wasteland Warfare, og på deres Facebook-side får vi se en gjeng med miniatyrfigurer. Disse måler 32 millimeter i høyden, og vi kan se blant annet en T-60 power armor og en Deathclaw. Spillet har moduser som spiller mot spiller, samarbeid og enspilleroppdrag. Vi vet ennå ikke om dette vil dukke opp på Kickstarter, men med tanke på hva Modiphius tidligere har gjort blir vi ikke overrasket hvis det gjør det.

Er du interessert i Fallout i brettspillform?

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...

4
Fallout 4-hunden Dogmeat er død

Fallout 4-hunden Dogmeat er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hunden Dogmeat har vært en viktig og nærmest ikonisk del av Fallout-serien siden det første spillet, og Fallout 4 sin mer realistiske variant var intet unntak. Derfor...Loading next content