Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Rogue

Sjekk ut den siste Assassin's Creed: Rogue-traileren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du ikke har skaffet deg en Playstation 4 eller Xbox One ennå, og heller ikke har en PC som kan dra et moderne spill, skal du likevel få årets dose Assassin's Creed av Ubisoft. Ved siden av Assassin's Creed: Unity til nevnte formater skal de nemlig også slippe Assassin's Creed: Rogue til Playstation 3 og Xbox 360 den 11. november.

Til forskjell fra Unity vil Rogue utforske sjøslagene vi husker fra Assassin's Creed III og Assassin's Creed IV: Black Flag videre, og historien kretser rundt en assassin som har byttet side i den evige konflikten mellom snikmorderne of Tempelridderne.

Vi liker konseptet, og vi likte denne nye traileren. Enig?

HQ

Relaterte tekster

7
Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Årets andre Assassin's Creed-spill putter deg i skoene til en tempelridder både til havs og på lands, men mest av alt savner vi pirathattene, øyelappene og papegøyene...Loading next content