Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Ultimate

Sjekk ut disse lekre Pyra- og Mythra-statuene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pyra og Mythra viste seg å være et utmerket tilskudd til Super Smash Bros. Ultimate da de ble tilgjengelig i spillet forrige måned, og byr på både unike moves og god spillbarhet. Det har ført til at Xenoblade Chronicles 2-heltinnene nå har flere fans enn noensinne. Om du hører til den skaren og vil unne deg selv en dyr gave byr Good Smile kanskje på noe for deg.

De har startet et forhåndsbestillingskampanje for Pyra- og Mythra-statuer som pågår fram til den 28. april. Det handler om meget detaljerte, lekre og ganske store (21 centimeter) statuer, og dermed er de heller ikke helt budsjettvennlige. Du må nemlig bla opp $192,99 (1641 kroner) per karakter, og leveransen skjer først i 2023...

Men synes du pengene og ventetiden er verdt det kan du surfe over til denne linken for å bestille Mythra, og denne for Pyra.

Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. UltimateSuper Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate

Takk, Destructoid

Relaterte tekster

6
Super Smash Bros. UltimateScore

Super Smash Bros. Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Nintendos siste store utgivelse i 2018 er endelig her, og det ser ut som de har spart det aller beste til slutt!Loading next content