Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grounded

Sjekk ut lanseringstraileren til Grounded

Grounded er endelig offisielt ferdig og lansert for fullt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått over to år siden Grounded ble utgitt via Early Access på Steam og Game Preview på Xbox. Siden den gang har Obsidian Entertainment kontinuerlig utvidet eventyret og lyttet til samfunnet for å forbedre det.

Dette har resultert i et morsomt og spennende eventyr hvor du må overleve i din egen bakgård - med den vrien at du er krympet til størrelsen av en maur. Sjekk ut lanseringstraileren nedenfor som markerer at spillet endelig offisielt er et ferdig produkt. Anmeldelse kommer.

Grounded er ute nå på PC, Xbox One og Xbox Series. Det er også inkludert med Game Pass.

HQ
Grounded

Relaterte tekster

0
GroundedScore

Grounded

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har utforsket en enorm hage i det fenomenale Grounded, et eventyr som gir en helt ny mening til begrepet "store utfordringer".

0
Grounded har fått lanseringsdato

Grounded har fått lanseringsdato

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i sommer ga Xbox Game Studios og Obsidian oss den gode nyheten at Grounded vil forlate Early Access og lanseres for fullt en gang i september. I dag er det tid...Loading next content