Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Iron Harvest

Sjekk ut litt gameplay fra dieselpunk-spillet Iron Harvest

Mechs i en alternativ verden etter første verdenskrig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

RTS-spillet Iron Harvest begir seg inn på Kickstarter senere i dag, og utvikler King Art har nå sluppet en liten gameplay-video fra 'dieselpunk'-spillet. Iron Harvest henter inspirasjon fra spill som Company of Heroes, og finner sted i en fiksjonell verden etter første verdenskrig, og kombinerer mechs med en Øst-Europeisk setting skapt av den polske kunstneren Jukub Rozalski.

Iron Harvest er i utvikling til PC, PlayStation 4 og Xbox One, og skal etter sigende komme ut i løpet av 2019. I midten av 2019 blir det en lukket beta for de som har støttet spillet. Nedenfor finner du en liten gameplay-video og noen nye skjermbilder. Hva synes du?

HQ
Iron HarvestIron HarvestIron HarvestIron Harvest
Iron HarvestIron HarvestIron HarvestIron Harvest
Iron HarvestIron Harvest

Relaterte tekster

0
Se litt alpha-gameplay fra Iron Harvest

Se litt alpha-gameplay fra Iron Harvest

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

King Art Games har fått fortsette på utviklingen av Iron Harvest etter en meget vellykket Kickstarter-kampanje, og spillet befinner seg nå på alpha-stadiet. Vi har en...Loading next content