Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Sjekk ut traileren for fanskapte Fallout London

Skal komme en gang neste år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke alltid Bethesda selv lager det beste Fallout-innholdet. Det har vi sett før med for eksempel New Vegas, og kanskje ser vi det snart igjen med Fallout London, en enorm utvidelse som skal være nesten på størrelse med Fallout 4 selv, og som utelukkende er designet av fans.

Som titlen sier går turen til London, en storby som har blitt designet fra bunnen av, og som byr på en helt ny kampanje, en ny historie, nye karakterer og våpen og mer.

Du kan se traileren nedenfor. Denne moden vil kreve at du eier Fallout 4 sammen med alle DLC-pakkene, og kommer naturligvis kun til PC.

HQ
Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content