Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Miasma Chronicles

Sjekk ut vårt Miasma Chronicles-gameplay

The Bearded Ladies' neste spill lanseres i mai.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter det godt mottatte Mutant Year Zero: Road to Eden gjør utviklerne i The Bearded Ladies seg klare til å lansere sitt neste actionstrategispill, Miasma Chronicles. Satt i en post-apokalyptisk verden som har blitt ødelagt av en mystisk kraft kjent som Miasma vil dette spillet be oss å veilede Elvis og hans robotbror i arbeidet med å avdekke svar som kan endre løpet av menneskets historie.

Selv om Miasma Chronicles først lanseres 23. mai har vi allerede hatt muligheten til å spille litt av det, og da fikk vi lov til å ta gameplayopptak. Du kan derfor se noen minutter av Miasma Chronicles i aksjon nedenfor, og følg også med for forhåndsvisningen vår som kommer veldig snart.

HQ
Miasma Chronicles

Relaterte tekster

0
Miasma ChroniclesScore

Miasma Chronicles

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

The Bearded Ladies er tilbake med et nytt taktisk RPG som tar spillerne med til et uforsonlig postapokalyptisk Amerika.Loading next content