Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

SJK Esports vinner Gamereactors Omen by HP Counterstrike-finale

Den store finalen ble avgjort på lørdag, og her kan du lese resultatet av den heseblesende kampen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du har sikkert lagt merke til at vi har lagt ut en rekke artikler om vår store nordiske CS:GO-turnering den siste tiden. Det er det en god grunn til, da hundrevis av fete lag på tvers av fire land over tid har konkurrert i kampen om premiepuljen på €3000.

Nå har den tredje sesongen blitt avgjort, og bi vet nå hvilket lag som var best. Faktisk var den store finalen den lengste kampen som noensinne har blitt spilt i Gamereactors CS:GO-turneringer, hvor SJK Esports til slutt vant over Slackboys, og stakk dermed av med hovedpremien på €2000. Slackboys vendte dog ikke tomhendte hjem, for etter en forrykende kamp gjennom tre baner med vanvittige mengder av overtid kunne de tross alt gå hjem med €1000. Det ble spilt hardt, brutalt og jevnt på Nuke, Train og Mirage.

Tredjeplassen, som dermed fikk fem lekre HP-headsets, var V2, som slo Hold_Hurtig i en velspilt, men heldigvis ikke like lang kamp.

Kampen om Wildcard direkte til 1. divisjon i neste sesong stod mellom El Sadoor Esport og Comvibrationem Manu. Her vant Comvibrationem Manu over El Sadoor Esport på Train, men måtte kjempe hardt for å få seieren hjem på Mirage.

Du kan, som alltid, lese mer om vår esportsturnering i CS:GO her, og vi ses når neste omgang starter til våren.

Du kan se hele finalestreamen nedenfor.

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content