Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

SK brøt reglene da de vant i Köln

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

SK Gaming kunne heve trofeet og motta pengepremien etter at de vant ESL One Cologne sist helg, men i etterkant har de blitt nødt til å gi tilbake deler av pengene. Årsaken er at de brøt reglene knyttet til teknisk timeout i finalen.

Det brasilianske laget ba om en teknisk pause, og da har man ikke lov til å kommunisere med laget, kun bytte ødelagt hardware eller fikse bugs. Hvis de trenger å kommunisere, så skal de ta en taktisk timeout. Under den tekniske pausen hamret de imidlertid løs på tastaturet, og brøt med det reglene. SK har dermed fått en bot, og disse pengene (ukjent sum) skal fordeles på de 15 andre lagene i turneringen.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content