Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

SK Gaming vant finalen i ESL Pro League Season 6

De danket ut FaZe 3-1 i hovedfinalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactor var på finalen i ESL Pro League Season 6 i Odense, Danmark i helga, og så de beste lagene kjempe om premiepotten på 225 000 dollar. Det var SK Gaming Fra Brazil som stakk av med seieren, deres andre seier på dansk jord da de også vant Blast Pro Series.

HQ
HQ

I Group A var det FaZe Clan, Fnatic og Hellraisers som kjempet seg til topps, og eliminerte dermed Luminosity Gaming, Astralis og Team Liquid fra konkurransen.

HQ
HQ
HQ

I Group B var det SK Gaming, Misfits og OpTic Gaming som gikk videre, og etterlot North, NiP og NRG Esports i bunnen.

HQ
HQ
HQ

Kvartfinalen mellom OpTic og Fnatic gikk hardt for seg, men det var til slutt Fnatic som klorte til seg seieren med 16-14 på Mirage-kartet. De gikk da videre til semifinalene for å møte FaZe Clan.

HQ

Også i den andre kvartfinalen ble ting ganske intense mellom Hellraisers og Misfits, med kamper på overtid og veldig like poengsummer. Men Misfits dominerte og vant 16-6 på Overpass-kartet, og sparket dermed Hellraisers ut av dansen, og gikk videre for å møte SK Gaming i semfinalen.

HQ

I semifinalene slo FaZe Fnatic 2-0, med henholdsvis 16-7 og 16-10 på Mirage og Overpass-kartene. SK Gaming dominerte fullstendig i sin semifinale mote Misfits, og vant 2-0 med
16-6 seier på Cobblestone, og 16-1 seier på Overpass.

Bo5-hovedfinalen startet ganske jevnt, med mye frem og tilbake mellom to meget sterke lag. FaZe vant første poeng på Inferno, men SK Gaming utlignet til 1-1 på Overpass.

Det brasilianske laget gikk hardt ut på Mirage og sørget for at stillingen ble 2-1, hvilket førte til at alt var avhengig av hva som skjedde på neste kart, nemlig Train. Det var en jevn kamp, men SK Gaming vant til slutt 19-16 på overtid og stakk av med seieren, til tross for meget sterk motstand fra spillere som GuardiaN.

HQ

Hadde du forventet at SK Gaming skulle gjøre det så bra?

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content