Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 2

Skal det være et par Bayonetta 2-briller?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det Wii U-eksklusive spillet Bayonetta 2 har gått sin seiersrunde hos anmeldere verden rundt (også vi i Gamereactor var positive), og det er tydelig at spillet om den stilfulle heksa faller i smak hos svært mange. Vi mistenker imidlertid at du er hakket mer interessert i Bayonetta-stilen enn den gjengse spiller om du går til anskaffelse av disse brillene.

Et par veldesignede briller med akkurat samme look som Bayonettas egne i Bayonetta 2 er nå å få kjøpt gjennom Tokyo Otaku Mode. Brillene er produsert av Candy Fruit Optical, og skal vi tro utviklerstudioet Platinum Games' Facebook-side er dette noe som er gjort med deres velsignelse.

Bayonetta-brillene vil tømme lommeboka di for 392,99 amerikanske dollar (og det før eventuelle glass med styrke er satt i dem), men frakten er i det minste gratis.

Bayonetta 2
Bayonetta 2Bayonetta 2
Bayonetta 2

Relaterte tekster

1
Bayonetta 1 og 2 til SwitchScore

Bayonetta 1 og 2 til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Klør du i fingrene etter Bayonetta 3? Får du ikke sove om natten i påvente av et nytt mesterverk fra Platinum Games? Her er en gladnyhet til deg som eier en Switch!

Bayonetta 2Score

Bayonetta 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den sprøeste heksa i gata er tilbake for å rundjule alt på sin vei. Vi har mørbanket både engler og demoner for å sette den magiske karakteren...

0
Klokken 16 på GR Live - Bayonetta 1 + 2

Klokken 16 på GR Live - Bayonetta 1 + 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Heksen Bayonetta har gjort comeback på Nintendo Switch med porteringer av de to første spillene. Dette skjer så klart i forkant av at Bayonetta 3 kommer til konsollen en...

0
Ny Bayonetta-amiibo annonsert

Ny Bayonetta-amiibo annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

På denne dag for to år siden kunne japanske spillkunder skaffe seg Platinum Games sitt Bayonetta 2 til Wii U, og denne merkedagen vil utvikleren gjerne vie litt ekstra...Loading next content