Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

Skal Ratchet & Clank gjøre comeback på PS4?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Oppdatering: Det viser seg at dette ble bekreftet allerede under E3-messen i juni. Vi lar imidlertid saken bli stående til glede for de som måtte ha oversett nyheten da.

HQ

Opprinnelig sak: Det hviskes og tiskes i spillbransjen selv på sommeren, og nå har jungeltelegrafen snappet opp et rykte som vil få nostalgiske gamere til å smile bredt.

Neogaf-forumet hevdes det nemlig at det aller første Ratchet & Clank-spillet skal lages på nytt til Playstation 4. Det er imidlertid ikke snakk om ren remake, men heller et spill som henter inspirasjonen sin fra det ikoniske første eventyret. Dette gir mening ettersom vi allerede har sett de tre første spillene i HD-versjon gjennom Ratchet & Clank Trilogy til PS3 og PS Vita.

Videre hevdes det at spillet skal slippes i løpet av 2015, i forbindelse med den allerede annonserte animasjonsfilmen om radarparet. Vi skal holde øyne og ører oppe for mer håndfast informasjon.

Ratchet & Clank

Relaterte tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Insomniac blåser i reglene og kombinerer plattform spillet med en snert av eventyr og gomme våpen.

0
Ratchet and Clank 3 Beta test

Ratchet and Clank 3 Beta test

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Insomniac er kommet langt i utviklingen av Ratchet and Clank 3's online del. Nå starter Beta testen i USA og det ser også ut til at vi europeere kan få være med på moroa.

0
Ratchet and Clank 3 går online

Ratchet and Clank 3 går online

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

I fjor kunne vi fortelle at Insomniac lette etter folk med ekspertise i online-spill. Derfor ble det også antatt at Ratchet and Clank 2 ville inneholde en online-del. Det var ikke tilfellet, men med treeren ser det endelig ut til å bli virkelighet.Loading next content