Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime 4

Skal vi endelig få nytt fra Metroid Prime 4 eller remasterene?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo er vanligvis ekstremt gode til å holde på hemmeligheter, så fansen deres er i mange tilfeller ekstra oppmerksomme på små ting som kan være hint. Her er et nytt eksempel på det.

De av oss som følger Retro Studios, utviklerne av blant annet Donkey Kong Country: Tropical Freeze og kommende Metroid Prime 4, på Twitter har nemlig lagt merke til at studioet nylig skiftet banner-imaget sitt til å være en mørklagt Samus Aran. Dette kan helt klart bare være en tilfeldighet og noen bare gikk lei av den samme, men de må da vite at slikt får sultne fans som ikke har hørt stort siden Retro i 2019 rebootet utviklingen Bandai Namco startet. Samtidig er det sjelden Nintendo avslører slike etterlengtede ting når det ikke er E3-tider, så når du i tillegg slenger på at Metroid Dread fortsatt får mye oppmerksomhet frykter jeg ventetiden på nytt fra Metroid Prime 4 stadig er relativt lang. Forhåpentligvis tar jeg feil.

Vil du høre noe snart selv om spillet er langt unna eller holder det med Metroid Dread og andre Nintendo-spill en stund til?

Metroid Prime 4

Relaterte teksterLoading next content