Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lost in Random

Skaperne av Fe viser litt av sitt neste spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts holdt ord, og brukte nærmest hele EA Play-streamen på spillene de hadde lovet. Dette betydde blant annet at vi ikke fikk se et nytt EA Originals-spill i samme stil som Fe, Unravel, A Way Out og lignende. Dette betyr uansett ikke at prosjektet er lagt på is, for nå har flere små utviklerstudio gitt lyd fra seg.

I stedet for å fokusere på et bestemt spill har EA gitt oss en video hvor Hazelight, Glowmade, Jo-Mei og Zoink Games kan fortelle litt om sine tanker om hvor man får inspirasjon fra og i samme slengen avsløre litt mer om sine neste spill. Når det gjelder Fe-skaperne i Zoink Games får vi også se bittelitt av det de kaller Lost in Random. Spillet vil tydeligvis ha en vakker og særegen visuell stil som Fe også har, men denne gangen skal de blande strategi og action hvor temaene vil være sjansespill og muligheter. Akkurat hva de mener med dette er vanskelig å si etter å ha sett disse små gameplayklippene med bueskyting, men så har de nok mer enn nok tid til å fortelle oss mer i fremtiden siden spillet tydeligvis er relativt langt unna lansering.

HQ
Lost in Random

Relaterte teksterLoading next content