Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Skate 3

Skate 3 kommer til EA Access-arkivet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De som abonnerer på tjenesten EA Access får tilgang til en samling med spill som de kan spille å mye de vil uten å måtte kjøpe dem. Nå har EA annonsert at dette såkalt hvelvet skal utvides med fire spill, og disse er Skate 3, Zuma's Revenge, Madden NFL 17 og Dead Space: Ignition. Vi har ennå ikke fått noen dato, men de skal dukke opp i løpet av året. Vi vet heller ikke om disse kommer til PC-varianten av tjenesten, altså Origin Access.

De av dere som vil slå ihjel tiden med litt førstepersonsaction kan forøvrig finne Battlefield 3 og Battlefield: Bad Company 2 i hvelvet, ettersom begge ble lagt til forrige uke.

Skate 3

Takk, Gamespot.

Relaterte tekster

Skate 3Score

Skate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Vebjørn Koksvik

Skateboard-simulatoren er tilbake i ny versjon, og denne gangen med en rekke nye og forbedrede funksjoner. Skate-eksperten Vebjørn har satt karakter, og anmeldelsen hans kan du lese her...

2
Skate 3 kommer til EA Access-arkivet

Skate 3 kommer til EA Access-arkivet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

De som abonnerer på tjenesten EA Access får tilgang til en samling med spill som de kan spille å mye de vil uten å måtte kjøpe dem. Nå har EA annonsert at dette såkalt...Loading next content