Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dirt 3

Skittent bilspill blir trilogi

Colin McRae: Dirt 3 annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag morges dukket det opp gode nyheter for fans av gjørmekjøring, da Codemasters offisielt avduket Dirt 3 til PC, Playstation 3 og Xbox 360. I den nyeste utgaven Edge nevnes det at spillet vil inkludere nyheter som:

- (...) snø og is, dynamisk vær, opplasting til Youtube, frekke kjerrer og episke baner, støtte for delt skjerm, festmodus, en åpen sandkasseverden, og flere ekte sponsorer enn noensinne.

Ifølge sjefsdesigner Matt Horsman (til Edge) er Dirt 3 det største bilspillet som er laget. Den nye karrieremodusen har større fokus på lagkjøring, med begynnelse på 90-tallet. Variasjonen i garasjen skal være god, med både veteranbiler og moderne kjøretøy.

Kalesjevogner og RAID-biler er tilstede, alle kjøretøy mer detaljert enn tidligere. Om dette betyr både skadegjengivelse og generell glans i lakken, vet vi ikke, men med dynamisk vær vil vi tro at mer realistisk skitt og møkk er i emning.

100 etapper er lovet, både Norge, Aspen og Monte Carlo, helt frem til det afrikanske steppeland. Du kan i tillegg redigere reprisefilmene dine til Youtube-opplasting.

Og Transporter, Goldrush, Outbreak, Cat 'n' Mouse? Det er navnet på festmodusene. Dirt 3 har ikke fått noen dato, men det er ikke urealistisk å tro at det titter frem flere detaljer under Gamescom neste måned.

Dirt 3
Storeslem: Å gruse motstanderen har også en bokstavelig betydning i Dirt. Skjermbilde fra Dirt 2.

Relaterte tekster

Dirt 3Score

Dirt 3

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GRDK

Codemasters er klare med det tredje tilskuddet i den populære rallyspillserien Dirt, og vi har satt oss i førersetet for å overvinne snø, gjørme og grus...Loading next content