Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Skudd pr. sekund er koblet til bilder pr. sekund i Fortnite

Tydeligvis gir en høyere bildeoppdateringsfrekvens en fordel i Epic Games sitt slager-spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Si hva du vil om Fortnite, men det er uten tvil ett av de mest suksessfulle spillene på markedet. Og for å omskrive Onkel Bens berømte ord litt; med stor suksess kommer også stort ansvar - iallefall når det kommer til bugs og feil. En av faktorene som har bidratt til at spillet har blitt såpass stort er at du kan spille det på nesten hva som helst - en teknikk kjent for mange fra Blizzards repertoar. Nå får denne påstanden et lite skudd for baugen, for flere Fortnite-spillere har gått ut mot Epic Games angående en urettferdig fordel det går an å kjøpe seg til.

Digital Foundry har testet påstanden og fant ut at om man har en høyere bildeoppdatering (60 fps mot 30 fps i test-tilfellet) har en også 5.2% høyere skuddtakt enn de med en lavere oppdateringsfrekvens. Prosentmessig høres det kanskje ikke ut som all verden, men at det er et faktum fortjener oppmerksomhet uansett. Epic Games har annonsert at de skal fikse dette problemet i en fremtidig oppdatering.

Har du vært borti noe lignende?

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content