Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: The New Order

Skuespiller røpet Wolfenstein-oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Alicja Bachleda-Curuś er skuespilleren som ga sin stemme til Anya Oliwa i Machine Games' Wolfenstein: The New Order. Til tross for at spillet har blitt en suksess, har vi ennå ikke hørt noe om en oppfølger fra Bethesda. Vel, det var frem til Alicja deltok i et polsk TV-program hvor hun ble spurt om hun fortsatt jobber med Bethesda og Wolfenstein, og til det svarte hun:

"I'm working on a video game, first part of which I have already made. Now we're making a second one, which will take two more years. I played this game as a child. I was very happy when I got to the point where I could shoot Hitler."

Wolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New Order

Relaterte tekster

Wolfenstein: The New OrderScore

Wolfenstein: The New Order

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

De svenske utviklerne i Machine Games har tatt på seg oppgaven med å blåse nytt liv i nazislakteren B.J. Blazkowicz, og redaktøren har sjekket om de lykkes...

2
Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bethesda-sjefen Pete Hines var nylig med i en episode av Gamescast, og der kunne han avsløre at Machine Games (utviklerne bak Wolfenstein: The New Order) jobber med et...Loading next content