Norsk
Gamereactor
nyheter
Skylanders Spyro's Adventure

Skylanders passerer 30 millioner

Lekene selger som varmt hvetebrød

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Takket være enorme spill som World of Warcraft og Call of Duty-serien håver Activision Blizzard inn penger som aldri før. Disse titlene er imidlertid ikke de eneste som er lønnsomme for giganten, og nokså overraskende har det barnevennlige Skylanders Spyro's Adventure nå sluttet seg til det gode selskap.

Som meldt av Activision selv har nemlig utrolige 30 millioner Skylanders-leketøysfigurer blitt solgt siden lanseringen i oktober 2011.

Skylanders Spyro's Adventure er et eventyr/rollespill som setter deg i rollen som én av 30 figurer. Hver av spillfigurene har imidlertid en tilhørende leketøysfigur, og man kan kun bruke de figurene man har leken til.

Lekene kobles til spillet ved hjelp av en spesiell Portal of Power-plattform, men det er naturligvis ingenting som hindrer deg i å bruke figurene som vanlige leker. Tallene Activision har oppgitt sier således ikke noe om hvor mange spill som har blitt solgt, men det er nærliggende å tro at suksessen til en viss grad gjenspeiles i spillsalget.

Når det gjelder fortjenesten fra serien som helhet forventer Activision en omsetning på omkring 500 millioner dollar (cirka 2,9 milliarder kroner) innen utgangen av 2012.

Oppfølgeren Skylanders Giants er for øvrig også på vei, og skal lanseres i løpet av året.

Skylanders Spyro's Adventure

Relaterte tekster

Skylanders Spyro's AdventureScore

Skylanders Spyro's Adventure

ANMELDELSE. Skrevet av Alexander Lange

Skylanders Spyro's Adventure er innovativt, morsomt og innholdsrikt - men litt for dyrt. Vi har testet det siste tilskuddet til Spyro-serien...Loading next content